otrdiena, 2012. gada 26. jūnijs

Krēsla ekstrēmās pārvērtības


Pirms Jāņiem, ciemojoties pie brāļa, pamanīju viņa pagalmā vecu, nu galīgi vecu krēslu. Pajautāju, vai tas uz izmešanu un, kad saņēmu apstiprinošu atbildi - pieteicos to savākt :) Visi pēc kārtas mēģināja mani atrunāt, tēvs pat piesolīja nopirkt divus jaunus, lai tik to veco neņemot uz mājām, bet es spītīgi turējos pretī un galu galā krēsls nonāca pie manis. Dažas dienas azartiska darba, materiāli vai nu mājās atrastie vai piepirkti klāt, un krēsls ir gatavs! Te nu varat bildēs vērot krēsla ekstrēmās pārvērtības :) Lai nenobiedētu,  krēsla bildes  - PIRMS - ieliku pašās beigās :)

Var redzēt, kurš krēsla jaunais saimnieks :)



9 komentāri:

  1. Tiešām vīrieša rokas nepiedalījās?:)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Andris palīdzēja izjaukt un beigās stipri saskrūvēt kopā, bet visu pārējo - pati. Atzīšos - tiešām bija fiziski grūti, īpaši jau krēsla kāju slīpēšana no vecās lakas :D Bet zini - esmu izflīzējusi balkonu pati, šis salīdzinājumā nieks vien bij :D

      Dzēst
  2. Atbildes
    1. Andris arī iesākumā bija lielākais pretinieks manai idejai vest to krēslu uz mājām :D tik tad, kad uzmetu lūpu un teicu - nu kāpēc tik grūti atbalstīt manas idejas, pat ja tās iesāumā liekas nenormālas, tad teica - nu labi, palīdzēšu dabūt uz Ikšķili :))

      Dzēst
  3. vienkārši [kaut arī sarežģīti] lieliski!!!

    AtbildētDzēst
  4. Iepriekš nu gan bija katastrofiņa! Es nobītos ņemt līdzi!!! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. bij jau biš tāds puveklīts un smakucīts :)) bet karkass apakšā gana labs, lai pacīnītos :)

      Dzēst